Torbe.



TORBA NA TOCKOVE VISION

 

JOOLA VISION ROLLBAG nudi puno prostora za sve vaše putne potrepštine i opremu za stolni tenis i stoga je idealan za dulja putovanja. Podesiva dvostupanjska ugrađena ručka i glatki kotači čine kretanje torbe bez napora.

Dimenzije (širina x visina x dubina): 73 x 40 x 35 cm

Veličina džepa: Jako veliko

Cijena 140 KM

 



RUKSAK VISION VORTEX

 

Moderni ruksak JOOLA VISION VORTEX odlikuje se praktičnim dizajnom ruksaka. Unutrašnjost ima dodatni pretinac, a zatvaranje role nudi mogućnosti proširenja. S podstavljenim naramenicama vaša se oprema može udobno nositi.

Dimenzije (širina x visina x dubina): 28,5 x 55 x 12,5 cm

Cijena 50 KM

 

 

 



VRECA ZA PATIKE VISION

S JOOLA VISION TORBOM ZA CIPELE vaša torba za trening ostaje čista, suha i organizirana! Upotrijebite modernu torbicu kako biste prljave cipele i znojnu odjeću držali odvojeno od ostatka dodataka za stolni tenis. Korišteni materijal ne samo da izgleda dobro nego se moze prati u veš mašini.

Dimenzije (širina x visina): 39 x 33 cm

Cijena 25 KM

 



TORBA VISION

Torba JOOLA VISION II je torba srednje veličine koja je savršena za treninge, turnire i kratka putovanja. Višestruki pretinci omogućuju vam jednostavno organiziranje opreme i ostalih potrepština za putovanje. Ojačana strukturna tkanina i podstavljeni donji sloj pružaju potrebnu zaštitu.

Približne dimenzije (širina x visina x dubina):

60x35x27 cm

Veličina torbe:

srednji

Materijal:

600D poliester + 210D poliester

Bruto težina (u kg):

0,79

Dostupno u boji: crna, plava

CIJENA: 75 KM

 



RUKSAK VISION II

Ruksak JOOLA VISION II odlična je kombinacija korisnosti i dizajna! Glavni dio sastoji se od podstavljenog pretinca za prijenosno računalo koji se može pričvrstiti čičak trakom, velikog unutarnjeg pretinca s patentnim zatvaračem i manjeg pretinca. Osim toga, ruksak nudi dovoljno prostora za pohranu mnogih manjih predmeta zahvaljujući nekoliko vanjskih pretinaca i pretincu za piće.

Približne dimenzije (širina x visina x dubina):

31x48x17,5 cm

Veličina torbe:

srednji

Materijal:

600D poliester + 210D poliester

Bruto težina (u kg):

0.9

Dostupno u boji: crna, plava

CIJENA: 70 KM